Jimat sehingga Rm 2,800 untuk pendaftaran 4 orang sekaligus. Siap dapat duit belanja lagi Rm 300 seorang wey..

Best la naik private transport, nak shopping banyak-banyak pun tak perlu fikir dah.

Korang shopping je sampai lebam, lepas tu letak je dalam van, tak perlu sakit tangan nak bawak merata seharian pulak tu..

Why Choose EZ Kembara

Every day, we do our very best to be your favourite travel agency. Find out why our customers keep booking with us.

KPK/LN: 6814 (IOTU)

Agen pelancongan sah yang berdaftar di bawah Kementerian Pelancongan Malaysia.

13 tahun Pengalaman

Telah menguruskan trip yang melibatkan hampir 10,000 pelancong dan jemaah dari Malaysia sejak 2011.

Khidmat Pelanggan Tip-top

Sentiasa menjawab segala persoalan anda sebelum bermula sehingga lah selesai perjalanan.

Customisable Itinerary

Tiada caj yang akan dikenakan untuk penukaran jadual perjalanan semasa trip berlangsung.

Tidak Tahu nak beli tiket 'flight'

Serahkan kepada kami sahaja, kami uruskan. Itu memang kepakaran kami.

We will keep you informed

Anda akan diberi check-list dan info semasa tentang penerbangan dan perjalanan.

Client Testimonials

“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Pn Eja & En Shahril
“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Pn Amera & En Khairul
“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
En Soleh

© 2024 All Rights Reserved.

Discover Our Great Flavors

KJT-001A

$ 20.00

kJT-002A

$ 20.00

KJO-001A

$ 20.00

KJS-001A

$ 20.00

Trusted By

This is a place to showcase the logos of some of your clients